Vår historie

Ramstad Baker er en familiebedrift med lange tradisjoner siden 1956

Her er Terje med sin mor lillian i 1970 hjemme med bakst av havrekjeks

ram2

Bestemor Aud og bestefar Jan C Ramstad. (Utenfor bakeri åpning 1956)

OM OSS

Familiebedriften Ramstad Bakeri ble startet opp av Jan C Ramstad i 1956, bakeriet ble drevet sammen med sin sønn Øivind Ramstad som bakere i bedriften, hans kone og søster jobbet sammen foran i butikken.

I ti års alderen begynte Terje sønnen til Øivind å jobbe der først med å koste gulv og andre diverse gjøremål, med tiden så fikk han etter hvert prøve seg på baking.

Terje bor i dag i Skien der bor han med sin kone Annette sammen med deres 6 barn. Kunnskapen og gleden for bakst er ikke glemt, Terje har fremdeles stor lidenskap for bakst og hvert år har hans foreldre kommet til Skien og det bakes opp mot 20 slag til jul, mye av det ble gitt bort til venner og familie.

Etterspørselen ble større jo som flere fikk smake på bakevarene fra Terje og Annette Ramstad, det ble opprettet en Facebook side for videresalg av ulike bakevarer slik at flere enkelt kunne bestille på nett.

På travle dager hjelper også alle barna til med ulike gjøremål som gjør bakeriet fremdeles til en familiebedrift med lange tradisjoner.

Alltid ferske bakevarer hos Ramstad Baker som gleder store og små.

KLAR FOR Å BESTILLE?

Vi har et rikt utvalg av rykende ferske bakevarer og kaker for enhver anledning